Actualitate

Romanescu: Nu este nicio fisură în echipă

Chiar dacă rezultatul obținut la alegerile locale nu a fost tocmai satisfăcător, Marcel Romanescu anunță că nu există nicio fisură în organizația municipală a Partidului Social Democrat. Singurul impediment, după acest rezultat, este acela al formării unei majorități stabile în Consiliul Local. Social-democrații vor face cel mai probabil o coaliție de guvernare locală cu cei din AUR sau cei din Partidul Verde, liberalii fiind excluși de actualul edil din această ecuație.

„Nu avem niciun fel de problemă în echipă! Nu avem nicio fisură! Dacă vorbim de votul politic avem 47% pe Târgu Jiu, votul pe care l-a luat lista de Consiliu Județean și Cosmin Popescu. Aici suntem aproape de realitate”, a declarat Marcel Romanescu.

Știe că nu a fost votat de anumiți social democrați

Chiar dacă a anunțat că echipa de la Târgu Jiu este una unde nu există probleme, Romanescu știe că nu a fost votat de anumiți colegi de partid în această competiție electorală, chiar dacă liderii organizației au anunțat la toate ședințele că beneficiază de toată încrederea lor.

„Au fost două elemente care au contat extrem de mult în această competiție electorală. Sunt patru ani de muncă pentru proiectele mari din Târgu Jiu care nu ne-au adus doar lucruri pozitive. Au fost trei ani din cei patru în care foarte mulți dintre cetățenii Târgu Jiului au simțit disconfortul. Nu poți să coagulezi în totalitate o echipă din foste două echipe în condițiile în care interesele unora nu converg cu direcția pe care a dat-o partidului. Domnul Weber și domnul Popescu au spus foarte clar că echipa este PSD Târgu Jiu și candidat este Marcel Romanescu. Sunt foarte mulți care nu au acceptat această idee, iar acest lucru se vede în altă parte. S-a văzut la vot că oamenii care în trecut au susținut Partidul Social Democrat nu au votat Marcel Romanescu”, a mai precizat Romanescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *