Actualitate

Salariatul Primăriei Târgu Jiu care a murit subit, înmormântat, sâmbătă, la Târgu Jiu

Sorin Găvanescu, salariat cu 24 de ani vechime în Primăria Târgu Jiu, s-a stins subit din viață, miercuri. Acesta era salariat al compartimentului de Servicii Comunale si mai avea câțiva ani până la pensie. Bărbatul a suferit un stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat de medicii spitalului din Târgu Jiu. Sute de mesaje de condoleanțe au fost transmise familiei îndoliate.

„Am aflat de moartea neaşteptată a bunului meu coleg și prieten. Îmi e greu să mă gândesc că nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult ce s-a întâmplat. Am petrecut sute de ore la serviciu alături de el, iar când aveam muncă de teren, abordam diverse subiecte, reușind să mă captiveze cu multitudinea informațiilor pe care le deținea. A plecat prea devreme din vieţile noastre, lăsând în urmă numai tristeţe şi durere, dar va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să-l aşeze într-un loc special, de unde să ne vegheze pe noi, cei care l-am iubit şi preţuit ! Drum lin spre îngeri, bunul meu prieten”, a transmis un apropiat.

Familia anunță că trupul neînsuflețit se află la Capela Eden, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, la ora 13:00, la Cimitirul Municipal Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/