Politică

Candidează pentru un nou mandat de parlamentar. ”Nu mă aștept la o confruntare dură”

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, anunță că va candida, la alegerile parlamentare de la sfârșitul anului, pentru un nou mandat de parlamentar.

Mihai Weber va intra în cursa pentru cel de-al patrulea mandat de deputat la alegerile parlamentare ce vor avea loc la sfârșitul acestui an. Liderul social-democraților gorjeni afirmă că nu se așteaptă să aibă o nouă confruntare dură cu Partidul Național Liberal și cu președintele organizației județene, senatorul Ion Iordache.

“În momentul de față, intenția mea este de a merge pentru încă un mandat de parlamentar, dar, până în iarnă, sunt multe de făcut. Avem o altă campanie la prezidențiale, care este în septembrie și pe care trebuie să ne concentrăm, pentru că e momentul ca PSD să aibă un președinte din partea formațiunii. Cred că, după atâția ani, și mai ales văzând implicarea, văzând că acest partid a făcut, tot timpul, ceva pentru oameni, a fost implicat tot timpul și a luat măsurile cele mai bune pentru oameni, eu cred că votul pe care românii îl vor da privind președintele României va fi îndreptat către opțiunea pe care PSD o va avea. Nu mă aștept la o confruntare dură cu Ion Iordache, pentru că oamenii au cam văzut cam care este abordarea, în general a liderilor PNL. Ei au mers, de-a lungul timpului, numai pe jigniri, pe cuvinte de acestea suburbane, un limbaj care nu este adecvat și care nu este îmbrățișat de oameni. Nivelul de investiții financiare pe care l-au băgat în promovare a fost uriaș, ei au fost în top național, cu siguranță, aveau niște așteptări uriașe, adică niște așteptări la modul că primăria trebuia câștigată de Iulian Popescu, consiliul județean, de Ion Iordache, și majoritatea localităților trebuiau să vină în dreptul PNL. Mă raportez că, la un moment dat, erau în top 10 în sponsorizări făcute pe rețelele de socializare. Asta s-a dovedit că n-a fost suficient. Simpatia pe care oamenii ne-au trimis-o a anihilat această latură”, a precizat deputatul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *