Politică

Programul de guvernare al PNL-PSD pe parte de Energie. DEPUTAT: O TICĂLOȘIE!

Deputatul USR Radu Miruță este dezamăgit că în programul de guvernare al PNL-PSD, la capitolul Energie, este scris doar un “paragraf de două degete” despre Complexul Energetic Oltenia.

Liderul Uniuunii Salvați România Gorj, Radu Miruță, critică viziunea noului guvern PNL-PSD în ceea ce privește viitorul Complexului Energetic Oltenia. Deputatul a reacționat după ce a citit programul de guvernare al celor două formațiuni politice. Radu Miruță spune că la capitolul Energie este scris doar un “paragraf de două degete” despre Complexul Energetic Oltenia. „Mă așteptam să văd niște lucrurile concrete. Vorbesc de închiderea capacităților pe cărbune și înlocuirea cu capacități pe gaz, dar nu spun ordinea în care vor face acest lucru. Întâi, închid, apoi, se gândesc să deschidă”, spune liderul Uniunii Salvați România Gorj. Radu Miruță este dezamăgit și de faptul că CE Oltenia va fi acționar minoritar în cadrul societăților care vor realiza parcurile fotovoltaice prevăzute în programul de restructurare a companiei. Deputatul USR Radu îi critică pe politicienii gorjeni de la PNL și PSD pentru că nu și-au pus amprenta pe programul de guvernare în ceea ce privește rezolvarea problemelor Complexului Energetic Oltenia.

“Atunci când USR a fost la guvernare, județul Gorj era reprezentat măcar prin propunerea de zonă economică cu regim special. Programul de guvernare al PNL-PSD, pe parte de Energie, este o ticăloșie”, a conchis deputatul.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button