Ultima oră

O șoferiță beată a lovit o mașină parcată

Poliţiştii locali din Timişoara au reuşit să oprească în trafic o şoferiţă băută, care a lovit o maşină parcată pe o stradă din municipiu şi şi-a continuat drumul, deplasându-se haotic, etilotestul indicând o alcoolemie de 1,06 la mie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Timişoara, Daniela Seracin, a declarat, vineri, că femeia a fost observată de un agent local aflat în timpul liber, care a remarcat că autoturismul condus de aceasta se deplasa pe strada Ana Ipătescu şi a acroşat un alt autoturism, parcat regulamentar.

Poliţiştii locali au urmărit autovehiculul condus de femeie, pentru că nu s-a oprit să vadă cât de grav a lovit cealaltă maşină şi se deplasa haotic, punând în pericol ceilalţi participanţi la trafic. Pe o stradă din apropiere, aceasta a oprit, iar poliţiştii locali au trecut la legitimarea femeii.

„Ea a declarat verbal că are 37 de ani, dându-şi un nume care nu era real. Femeia emana un puternic miros de alcool, fiind incoerentă. La verificarea mai amănunţită i s-a stabilit identitatea reală, aceasta având 35 de ani şi fiind din Timişoara. La faţa locului a fost chemat şi un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş care, la verificarea cu etilotestul, a stabilit că femeia avea o alcoolemie de 1,06 la mie în aerul expirat, fiind predată de poliţiştii locali celor de la Biroul Rutier, pentru a fi transportată la Spitalul Judeţean în vederea recoltării de probe biologice şi continuarea cercetărilor”, a mai menţionat reprezentantul Poliţiei Locale Timişoara.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button