Eveniment

O stradă din Craiova, inundată cu bere! Vinovatul, un șofer de TIR din Godinești

Șoferul unui TIR din Godinești s-a ales cu o amendă, după ce luni seara, în timp ce vroia să facă un viraj la stânga, de pe Centura de Nord a Craiovei pe Calea București a pierdut o parte din încărcătură, inundând carosabilul cu bere. Șoferul de 57 de ani nu și-a asigurat corespunzător marfa, pierzând astfel lăzile pe care le transporta.

Incidentul s-a datorat neatenției șoferului care nu și-a asigurat marfa din TIR-ul cu numere de Gorj. Acesta numai ce încărcase autocamionul la fabrica de bere din Craiova și urma să ajungă la Ploiești.

„Un bărbat de 57 de ani, din comuna Godinești, judetul Gorj, care conducea un autocamion pe DN 65F, Centura de Nord a Craiovei, la efectuarea unui viraj la stânga pe Calea București a pierdut o parte din încărcatura pe care o transporta, aceasta nefiind asigurată corespunzător”, anunță IPJ Dolj.

Polițiștii au mai stabilit că șoferul nu a redus suficient viteza de deplasare pentru a efectua virajul la stânga. „Din primele verificări s-a stabilit ca acesta nu ar fi redus viteza suficient de mult înainte de a efectua virajul. În urma incidentului, nu au rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătorul autoturismului urmează să fie sancționat contravențional pentru abaterile comise”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button