Actualitate

O super pensiune din Runcu, scoasă la vânzare! Are 12 camere și se vinde complet mobilată și utilată

Doriți să investiți în turism și să vă dedicați timpul unei astfel de activități în industria Horeca. Aveți acum posibilitatea să faceți asta, achiziționând o pensiune la Runcu, la doar 15 km de Târgu Jiu.

Potrivit proprietarilor, proprietatea este deosebită fiind situată în comună Runcu, sat Runcu, strada Maria Apostol. Proprietatea funcționează și este clasificată de Ministerul Turismului la 3 *, promovată pe mai multe site-uri de turism cu un scoring din recenzii de 9,8. Proprietatea este amplasată într-o zonă pitorească de munte, retrasă și liniștită, accesul făcându-se pe drum asfaltat, modernizat.
Aceasta se întinde pe o suprafață de 3.883 mp, cu front stradal de 60 m.l., având dublu acces, cea de-a doua intrare a proprietății facilitând accesul pentru aprovizionare.

Pensiunea scoasă la vânzare este compusă din pensiune P+1, în suprafață desfășurată de 722 mp, o construcție din cărămidă în suprafață de 48 mp, un beci ce poate fi folosit ca sală de petreceri, loc de joacă pentru copii, spațiu pentru grătar, două fântâni cu hidrofor și control de presiune. Aceasta a fost construită recent, adică în anul 2016, și are în componență: 12 camere generoase de aproximativ 30 mp, fiecare cu baie și terasă proprie, 2 bucătării complet utilate și dotate. Este un imobil complet din punct de vedere al elementelor de design și utilități, cu finisaje și dotări de calitate, iar curtea și grădina sunt excelent amenajate, cu multă verdeață ce încadrează foarte bine clădirea.

Confortul termic este asigurat de încălzirea prin centrală pe butelie cu GPL de 1.750 l, tâmplăria din lemn stratificat cu geam termopan, iar apa caldă este asigurată de cele 4 panouri solare cu 30 de elemenți și de un boiler de 1.000 l. Datorită numărului generos de încăperi, imobilul este utilizat în prezent ca pensiune turistică, aceasta având o bază de clienți creată.
Achiziționarea acestei proprietăți reprezintă o bună oportunitate de investiție, fiind locul ideal pentru vacanțe reușite, zona Runcu fiind una exclusivistă la acest capitol.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *