Sport

Octavian Benga a debutat cu dreptul ca antrenor la Viitorul Pandurii

Debutul antrenorului Octavian Benga la Viitorul Pandurii Târgu Jiu s-a soldat cu o victorie, la limită, scor 1-0 cu ultima clasată Dacia Unirea Brăila, echipă care primise nu mai puțin de 44 de goluri în precedentele 14 jocuri din Liga 2.

Singurul gol al partidei de pe malul Jiului a fost marcat, în minutul 27, de Gabriel Dodoi, cu o lovitură de cap, din 6 metri, după centrarea lui Paul Copaci, de pe partea stângă de atac.

Viitorul Pandurii a trecut la limită de ultima clasată Dacia Unirea Brăila
Per ansamblu, gorjenii au dominat jocul și au ratat diverse ocazii prin Alin Țegle (1), Gabriel Dodoi (17, 52, 71), Felipe Acosta (40, 42), Alex Dulca (45) sau Ciprian Rus (59, 68, 90+2).

Dacia Unirea n-a contat prea mult în atac, dar putea să egaleze în minutul 64, când Marius Cocîrlă, aflat în poziție ideală de gol, a trimis balonul, din 10 metri, în picioarele portarului Bogdan Eftimie. Din minutul 85, oaspeții au mai jucat și în inferioritate numerică, fundașul Andrei Paliu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, după un fault, inutil, la mijlocul terenului, asupra lui Alex Gîrbiță.

Per total, deși n-a fost un joc presărat cu durități, s-au acordat cu mai puțin de 12 avertismente, dintre care cinci la echipă gazdă.

Octavian Benga, debut cu victorie pe banca gorjenilor: ”Ne-am făcut meciul foarte greu”


La finalul jocului, antrenorul Octavian Benga a pus scorul ”subțire” pe lipsa de concentrare a elevilor săi la finalizare.

Dacia Unirea Brăila se află pe ultimul loc, cu doar 2 puncte, și suferise câteva eșecuri drastice în acest sezon, gen 1-5 cu FK Csikszereda, 0-7 cu FC Buzău, 0-6 cu FC Hermmanstad sau 0-4 cu Petrolul.

”Din păcate, ne-am făcut meciul foarte greu, deși le-am transmis jucătorilor că trebuie să ia meciul în serios, chiar dacă întâlnim o echipă aflată în suferință. Am analizat adversarul și știam că Brăila pune probleme și că nu are nimic de pierdut. Lipsa de concentrare sau luarea anumitor decizii în fața porții au făcut ca meciul să se termine doar cu 1-0. Am și pierdut numărul ocaziilor, dar probabil am avut 10-12 șanse de gol, au avut și ei două, și trebuia să câștigăm la o diferență mai clară”, a declarat Benga.

   
Sursă
liga2.prosport.ro

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *