Sport

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a fost eliminată din Cupa României de o echipă din Liga a 3-a

Divizionara C CSO Filiaşi a reuşit o victorie memorabilă marţi după amiază, pe stadionul „Orăşenesc“. Trupa lui Mario Găman a eliminat-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu în turul 4 al Cupei României, impunându-se cu 3-2, după ce gorjenii aveau 2-0 la pauză. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alex Fotescu (’48), Cosmin Calu (’79) şi Eduard Dina (’90-penalti). Oaspeţii au punctat prin Gabriel Dodoi (’24) şi Răzvan Vulpe (’28).

Mario Găman: „Este o zi istorică!“

La finalul întâlnirii, Mario Găman, antrenorul formaţiei CSO Filiaşi, a fost încântat de evoluţia băieţilor săi din repriza a doua.

„Este o zi istorică! Vom aduce o echipă de primă ligă în acest oraş. Este nemaipomenit, fantastic! Le mulţumim susţinătorilor noştri. Băieţii mei merită toată stima, jos pălăria în faţa lor pentru cea de-a doua repriză! A fost impecabilă! Am întâlnit o echipă a Ligii 2, pe care o studiasem foarte bine şi am avut multe discuţii cu băieţii despre adversari. Au fost două reprize diametral opuse. Prima a fost favorabilă lor. Cu siguranţă vom discuta despre aceste două goluri primite, pentru că au fost uşoare, simple, de juniori. Dar ăsta este fotbalul, când nu eşti concentrat 100% pe ceea ce ai de făcut poţi să suferi, iar noi am suferit. În cea de-a doua repriză le-am fost superiori. Am avut ocazii multe, i-am sufocat şi i-am ţinut în jumătatea lor“, a spus tehnicianul doljenilor.

„La pauză am avut o discuţie cu ei şi mă bucur că au avut puterea să revină. Asta înseamnă să ai o mentalitate pozitivă, valoare şi au demonstrat astăzi, în faţa unei echipe foarte bune, că merită să meargă mai departe în Cupă. Da, eu mai credeam în reviriment! Nu renunţ niciodată! Îmi place să lupt până la ultimul fluier al arbitrului şi mă bucur că le-am implementat jucătorilor mei mentalitatea aceasta. Este posibil ca adversarii să se fi crezut deja învingători. Ăsta este fotbalul, greşeala aşteaptă. Noi am reuşit să marcăm repede şi am revenit în joc. Cred că pe lângă cele trei goluri am mai avut şi alte ocazii clare, bară, şi pentru asta mulţumim şi publicului. Cred că am făcut un spectacol frumos“, a explicat Mario Găman.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button