Monden

Olguța Berbec lansează „Fata cu danțu” chiar de ziua ei!

Îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec se pregătește de o dublă aniversare pentru data de 16 aprilie. În această zi frumoasa artistă își va celebra ziua de naștere și va lansa cel de-al cincilea album din cariera sa: „Fata cu danțu”.

Albumul conține 15 piese și este imprimat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros, din care două sunt interpretate la taragot de Remus Novac, soțul său.

„În 16 aprilie va apărea albumul “ Fata cu danțu” este al cincilea din cariera mea și al treilea imprimat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Conține 15 piese dintre care două sunt interpretate la taragot de Remus Novac, soțul meu. Aproape toate melodiile și textele îmi aparțin. Am înțeles că respectul față de public constă și în repertoriul ales. Consider că fiecare artist trebuie să aibă o atitudine originală și sinceră față de public. Lansarea va fi pentru moment în mediul on line și va debuta cu apariția videoclipului “ Fata cu danțu”, chiar de ziua mea în 16 aprilie. Despre videoclip pot spune că este filmat tot la Chișinău cu celebrul regizor Oleg Butnaru, care a semnat și alte trei piese de succes ale mele. Abia aștept să-l vedeți” a declarat Olguța Berbec.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *