Monden

Un cunoscut artist din Gorj a renunțat la burlăcie! Și-au unit destinele într-un cadru de poveste

Un tânăr artist din Gorj a spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit civil sâmbătă, 10 octombrie, într-un peisaj de vis. Celebrul cântăreț de 31 de ani, Valentin Sanfira pe care îl vedem și în calitate de prezentator la Prima TV, la concursul culinar ”Mama mea gătește mai bine”, a decis să renunțe la burlăcie după ce a întâlnit-o pe tânăra interpretă din Iași, Codruța Filip.

Pandemia le-a dat niște bătăi de cap celor doi îndrăgostiți, dar asta nu i-a oprit. Chiar dacă s-au văzut nevoiți să anuleze nunta, nu au vrut să mai aștepte nicio secundă fără a fi soț și soție, așa că s-au cununat civil weekendul trecut. Restricțiile de pandemie i-au forțat pe cei doi artiști să reducă numărul de invitați, având în total numai 50 de persoane drept martori la unirea destinelor.

La eveniment au luat parte mai mulți artiști din Gorj, dar și din țară, apropiați îndrăgostiților.

Cei doi au ales lacul Snagov, care le-a oferit un peisaj de poveste proaspeților însurăței. „Rochia e una la care am visat foarte mult. E pe corp. Este făcută la un atelier renumit din București”, spune Codruța Filip.

„M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: «Doamne ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!». Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: «Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?»”, a declarat Valentin Sanfira, la Kanal D.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button