ActualitateUltima oră

Orașul Turceni îngenuncheat de DURERE! Nu îl pot conduce pe ULTIMUL drum pe tânărul de 29 de ani, răpus de cancer!

Tânărul de 29 de ani, din localitatea Strâmba Jiu, oraşul Turceni, care se lupta pentru a doua oară cu leucemia, s-a stins, ieri din viaţă.

Întreaga comunitate și-a unit forțele pentru al ajuta pe tânăr, organizând o serie de marșuri și spectacole umanitare pentru strângerea de fonduri, însă din păcate Tibulași Victor Adrian nu a mai rezistat în fața bolii necruțătoare și s-a stins. „Durere fără margini! Victor Adrian, n-am reușit să te salvăm din ghearele morții. Nu ne mai rămâne decât regretele că am pierdut un Om bun. Dumnezeu te-a vrut lângă îngerii lui. Odihnește-te în pace, suflet bun și veghează de acolo asupra tuturor!“, a scris pe contul personal de socializare Cristina Lia, preşedina Asociaţiei Glasul Sufletului din Rovinari, care a organizat un spectacol umanitar, pentru ajutarea lui Adrian.

Din păcate localnicii și toți cei care l-au cunoscut pe tânărul de 29 de ani nu vor putea să îl conducă pe ultimul drum, căci înmormântările în perioada stării de urgență se vor realiza cu maxim 8 persoane, conform ordonanței militare. Așa că pagina personală de socializare a tânărului a fost împânzită cu sute de mesaje în care localnicii și-au exprimat regretul pierderii unui „om bun”. „ Toți cei care te-am cunoscut am pierdut un prieten de nădejde.
Cuvintele sunt de prisos…”, „ Rămas bun prieten drag ai fost și vei rămâne pentru noi un om de cea mai mare valoare vesel glumeț acum ai lăsat un gol în sufletele noastre mi se rupe sufletul ca ai plecat de lângă noi. Doamne nu mai am cuvinte, de ce, Doamne ,de ce”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace om minunat și frumos, ai plecat prea repede dintre noi chiar acum câteva zile am vorbit și mi-ai spus sa nu ma supăr pe tine ca nu îmi poți răspunde, dar ai dureri mari” , sunt doar câteva din sutele de mesaje transmise de apropiați.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button