Dezvăluiri

Orgie bahică, de ziua bărbatului! Bețivii satului au transformat școala în bodegă! Au făcut striptease și au dansat pe mese, cu acceptul reprezentantului sătesc: Era la ora de gimnastică!

„Ziua bărbatului” pare că a fost inventată la Găvănești, în comuna Bălești, unde bețivii satului au văzut 44 de pahare în locul celor 40 de mucenici din Sevastia, altfel nu se explică cheful monstruos pe care l-au organizat, pe 9 martie, în școala abandonată din sat. Opt bărbați, printre care și Vasile Andrițoiu, reprezentantul sătesc din Consiliul Local Bălești, s-au ospătat, pe ritmuri de manele, cu prăjituri și friptură, udată, din belșug, cu bere, într-una din sălile de clasă ale fostei școli primare. Andrițoiu e și șmecher, cu ”j”, și a dat-o pe caterincă, în momentul în care i-am cerut să explice cum a transformat școala în bodegă și dacă e normal ca amicii săi să danseze pe scaune. „N-am făcut chef, am studiat! Da, făcea gimnastică!”, a răspuns omul de încredere al primarului Mădălin Ungureanu.

Satul Găvănești, nr.94. Aici a funcționat, până în urmă cu ceva vreme, Școala Primară. Acum poarta de la intrare e ruptă, prin curte sunt câteva găini, iar în spatele clădirii au crescut mărăcinii și lăstărișul, ca la o casă părăsită.

Totuși, duminică, stabilimentul a fost animat de un grup de săteni care, la inițiativa reprezentantului sătesc în Consiliul Local Bălești, Vasile Andrițoiu, au organizat acolo așa zisa zi a bărbatului, prilej de drojdeală cât cuprinde. În acest fel, Andrițoiu și-a conservat electoratul care speră să-l urmeze pe el și pe primarul Ungureanu, odată cu trecerea lor la PSD.
Imaginile surprind în cel mai fidel mod atmosfera de cârciumă puturoasă în care grupul de bețivi a transformat una din sălile de clasă ale fostei unități de învățământ.
Amfitrionul Andrițoiu a deschis ringul de dans și de aici până la dansatul pe scaune n-a mai fost decât o secundă. Pe petrecăreți i-a prins seara cu muzica la maximum, iar orgia bahică a inclus și un moment de striptease. Unul din comesenii lui Andrițoiu și-a rupt tricoul în timpul dansului pe scaun, semn că hameiul și boasca își făcuseră efectul, iar tânărul se dezinhibase total.
Finalul orgiei bahice nu este cunoscut, însă putem jura, că genericul de ”The End” a inclus și expresia ”Nici un animal nu a fost rănit în producerea acestui film”!

„N-am făcut chef, am studiat!”

Răspunsurile lui Vasile Andrițoiu sunt mai mult decât elocvente și denotă cât de mult le pasă acestor vătafi locali de regulile bunei cuviințe ori de lege. ”De ce mă întrebați? Nu scrieți! N-am făcut chef, am studiat! Dumneavoastră ați venit vreodată să faceți curățenie pe la acea școală, fie ea și abandonată? Eu am făcut, am întreținut-o. Găinile nu trebuie să trăiască și ele. Nu a fost chefuială, a fost o simplă sărbătoare, care a plouat afară și ne-am băgat înăuntru. Ce vedeți rău în asta. De ce tră’ să știe domn’ primar? Domn’ primar tră’ să știe toate treburile care sunt în comună, că doar nu-i…”, a spus reprezentantul sătesc.
Lui Andrițoiu i se pare normal ca bețivii satului să danseze pe scaune într-o fostă sală de clasă. ”Da, făcea gimnastică. Era la ora de gimnastică”, a afirmat omul de încredere al primarului Ungureanu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *