Eveniment

Părinții unui jandarm de la IJJ Gorj, confirmați cu COVID 19, după izolare!

Situație ciudată la Bumbești-Jiu, unde doi pensionari care au stat acasă în izolare, după ce fiul lor, jandarm de profesie a fost trimis acasă, pentru că ar fi intrat în contact cu jandarmul infectat din Dolj, au făcut coronavirus. Ambii sunt internați la spital în Târgu-Jiu. Celor doi le-a apărut semnele bolii la o săptămână după izolare și se bănuiește că au luat virusul din altă parte.

Numărul infectaților crește deși Gorjul a avut o zi în care nu s-a confirmat niciun pozitiv. Ieri, situația familiei jandarmului de la Lăzărești ce aparține de Bumbești-Jiu a bulversat opinia publică. Asta pentru că cei doi s-au infectat după ce au stat în izolare 14 zile, și asta nu imediat, ci la o săptămână la de ieșirea din locuință. Cei Doi soți, pensionari, au manifestat stări specifice infecției cu coronavirus și au ajuns al spital. Au fost suspecți, internați conform procedurii, iar la venirea testului au aflat că sunt pozitivi. Fiu celor doi, împreună cu copii și soția au intrat iar în izolare la domiciliu, pentru 14 zile, drept contacți ai celor doi pacienți. DSP a realizat o anchetă epidemiologică încercând să afle de unde au luat virusul cei doi pensionari.
La IJJ Gorj au fost doi jandarmi infectați, anunță presa locală, după incidentul cu jandarmul din Dolj, cazat în cazarma unității.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button