Politică

Partidul Verde nu agreează schimbarea șefilor din CEO de la PSD cu alții de la PNL

Președinte Partidul Verde Gorj, Adrian Tudor, a declarat că: ”atâta timp cât se păstrează aceleași practici la vârful CEO, tranziția echitabilă a celor care lucrează acolo va întârzia iar oamenii vor fi mintiți în continuare ”

Partidul Verde mai atrage atenția că schimbarea șefilor din CEO pe criterii politice nu rezolvă problema de fond a Companiei.

Noua organigramă care va fi adoptată săptămâna viitoare este găselnița birocratică prin care PNL vrea să-și impună oamenii în poziții cheie la CEO, spune liderul partidului nou apărut în Gorj.

”Constatăm că demagogia și jocul de interese partizane ale PNL sunt la fel de mari ca și la PSD. CEO are nevoie de o strategie integrată, aplicabilă pentru o tranziție echitabilă în următorii 10 ani, pentru toti cei care muncesc acolo. PNL, prin vocea liderilor locali propune aceleași măsuri pompieristice: noi șefi la cariere, darea afară a sute de oameni de la TESA fără nicio alternativă de ocupare, împrumuturi peste împrumuturi care să mai prelungească agonia, noi hectare de pădure distruse, aceeași retorică goală, mincinoasă în privința lichidării furtișagurilor”- afirmă liderul PV, Adrian Tudor

Partidul Verde susține punctul de vedere al sindicatelor din CEO și cere conducerii Companiei sa prezinte în mod transparent noile numiri, criteriile de competență în baza cărora se fac, atribuțiile și salariile acestor noi sefi. Banii publici nu trebuie să aibă secrete!

Partidul Verde consideră că este nevoie de o nouă Strategie Energetică a României, aplicată printr-o Lege dezbătută și adoptată în Parlament cu toate părțile interesate și care să țină cont de imperativul Tranziției Verzi. O lege care să nu mai permită fiecărui partid să-și facă jocurile economice în energie în favoarea clientelei politice, odată ce ajunge la putere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *