Actualitate

Vești bune pentru ELEVII de 10 ai Târgu-Jiului. Cum vor fi PREMIAȚI

Cei 10 elevi din Târgu-Jiu care au luat media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor primi câte 5000 de lei fiecare din partea autorităților locale.

Autoritățile locale din Târgu Jiu premiază elevii de nota 10. Mai exact, fiecare elev care a obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională de anul acesta va primii din partea municipalității suma de 5000 lei. Primarul Marcel Romanescu a inițiat un proiect de hotărâre în acest sens și urmează să fie aprobat în cadrul ședinței de Consiliu Local din luna aceasta. ,,Premiem performanța la Târgu Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante. Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului. Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5000 de lei”, a declarant edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Popescu Mateea Maria, Țîrcă Andrada, Popeanga Mihnea Ștefan (toți de la Colegiul Național”Tudor Vladimirescu”) și Andrei Mihaela (Colegiul Național „Ecaterina Teodoroiu”) au obținut media 10 la Bacalaureat.
Neguți Roberta Mihaela, Andronie Bianca Teodora (Colegiul Național „Spiru Haret”), Buleauca Darius Andrei (Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”), Cirstoc Bianca Daniela (Școala Gimnazială „Gheorghe Tătărescu”), Popeanga Ioana Miruna (Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”)și Zanfir Bianca (Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”), au obținut media 10 la Evaluarea Națională.

„Felicitări, dragii mei! Sunteți niște copii extraordinari, la fel ca și ceilalți colegi ai voștri care au obținut rezultate remarcabile. Doresc să felicit și cadrele didactice care au pregătit acești copii! Cu toții suntem mândri că la Târgu Jiu învățământul ne oferă asemenea bucurii. Vom continua să-l considerăm o prioritate și să alocam fondurile necesare pentru ca elevii noștri să beneficieze de cele mai bune condiții”, a fost mesajul transmis de primarul Marcel Romanescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *