Ultima oră

Patru persoane au căzut de pe un acoperiș, după ce acesta s-a prăbușit

Patru persoane au căzut de pe un acoperiș aflat în construcție, în localitatea Șelimber, din județul Sibiu. Printre victime este și o fetiță de trei ani, care se afla în apropiere.

”La data de 27 iunie, în jurul orei 21.00, prin apel 112, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au fost solicitaţi să intervină în localitatea Vurpăr, unde s-a sesizat că mai multe persoane au fost rănite în urma prăbuşirii peretelui şi acoperişului unei anexe din curtea unui imobil. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, în timpul efectuării de lucrări de construcţie la o anexă, din cauza greutăţii persoanelor aflate pe acoperiş, la o înălţime de aproximativ 2,5 m, un perete al anexei a cedat, generând şi prăbuşirea acoperişului pe care se aflau 4 bărbaţi”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

”În urma evenimentului au rezultat 5 victime dintre care trei minori. Doi băieţi în vârstă de 16 şi ani au primit îngrijiri medicale întrucât au suferit traumatisme la membrele inferioare şi sunt transportaţi la CPU Luther de echipajele SAJ şi ATPVM”, a transmis ISU Sibiu.

O fetiţă de 3 ani a primit îngrijiri medicale, pentru escoriaţii, dar părinţii au refuzat transportul la spital. Au mai fost implicaţi doi bărbaţi, de 23 şi 34 de ani, care nu au avut nevoie de transport la unitatea medicală.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *