Actualitate

Patru școli din Motru, intră în on-line urmare a lipsei căldurii! Ministerul Educației, informat de IȘJ Gorj

Urmare a defecțiunii apărute înainte de Anul Nou la UATAA Motru, problemă încă nerezolvată, municipiul nu are de trei zile apă și căldură iar școlile nu pot începe luni cursurile. Primăria și Inspectoratul Școlar Gorj au stabilit ca elevii să intre, astăzi, în online iar dacă luni se remediază defecțiunea să se revină la normal.

Luni, școlile din municipiul Motru vor funcționa în sistem online din cauza unor probleme cu factorul termic. Decizia a fost luată de ISJ Gorj împreună cu Primăria Motru. În cazul în care în cursul zilei de mâine (luni) nu se va remedia situația, vom anunța şcolile să procedeze la fel și pentru ziua de marți. Elevii si părinții vor fi anunțați să nu facă mâine dimineaţă testele.
Din discuţiile purtate cu domnul Primar Morega am fost informată că se lucrează pentru remedierea situației cât mai repede cu putință”, a transmis, duminică, Dana Constantinescu, inspectorul școlar general al IȘJ Gorj.

Orașul Motru a rămas fără căldură din data de 30 decembrie, probleme fiind sesizate încă din 28 decembrie în sensul că presiunea era scăzută în instalații. Salariații dau vina și pe păcura de proasta calitate folosita pentru încălzire dar și pe managementul defectuos al unității, practic uzină nemaiavând director de la jumătatea lunii trecute, după ce UATAA a ieșit din insolvență. Liberalii nu vor să numească un membru în AGA uzinei, toți cei stabiliți de CL demisionând pe bandă, iar PSD nu numește în acest organism pe motiv că se încalcă algoritmul politic, social democrații fiind numiți la Direcția Publică Motru.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button