Dezvăluiri

Pe ce dă CEO peste un milion de lei

Complexul Energetic Oltenia a alocat suma de peste un milion de lei pentru achiziția de materiale necesare activității din subuntățile miniere. Angajații au reclamat tot timpul deficiențe în ceea ce privește aprovizionarea cu materiale și chiar cu unsori minerale. A fost aprobată suma de aproape 300.000 de lei pentru cumpărarea de unsori minerale. Aceste produse sunt utilizate pentru asigurarea bazei materiale necesară formaţiilor de lucru din cadrul subunităţilor miniere, în vederea realizării reviziilor şi reparaţiilor planificate. Achizița va avea loc la începutul lunii decembrie.

Vor mai fi cumpărate semifabricate turnate din bronz- pentru execuţie bucşe, semibucşe, cuzineţi din bronz. Bugetul aprobat este de peste 810.000 de lei.

Semifabricatele pentru bucşele de bronz antifricţiune sunt utilizate la lucrările de întreţinere a lagărelor de alunecare din componenţa mecanismelor de acţionare a utilajelor miniere de extracţie a lignitului din cariere. Materialul antifricţiune cu care se echipează lagărele de alunecare sunt bronzurile antifricţiune. Semifabricatele ce fac obiectul achiziţiei se folosesc în activitatea de întreţinere şi repararea cu forţe proprii a utilajelor miniere de extracţie a lignitului din cariere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *