Eveniment

Percheziții la locuința unui bărbat acuzat că ar fi cumpărat un produs cu bancnote euro false

Polițiștii au făcut o percheziţie, miercuri, în județul Mehedinți, în locuința unui bărbat acuzat că ar fi cumpărat un produs cu bancnote euro contrafăcute. Anchetatori au confiscat 350 de euro falşi.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de punerea în circulație de valori falsificate. La data de 13 mai, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și un mandat de aducere pe numele unui bărbat de 27 de ani, din localitatea Șimian. Din probatoriul administrat s-a stabilit că bănuitul, la data de 15 decembrie 2019, ar fi plătit contravaloarea unui bun, folosind șapte bancnote, de 50 de euro, contrafăcute. Polițiștii au indisponibilizat cele șapte bancnote, precum și o armă letală deținută ilegal”, potrivit reprezentanților IPJ Mehedinți.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru punere în circulație de valori falsificate și falsificarea de valori străine și înșelăciune.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button