EvenimentUltima oră

Petrecăreți din Târgu Jiu AMENDAȚI în această seară! Organizatorul a atras atenția poliției locale cu un foc de artificii! VIDEO

În această seară organizatorul unui eveniment privat a fost amendat cu 5.000 de lei pentru încălcarea dispozițiilor legale care interzic desfășurarea de evenimente (nunți, botezuri, aniversări, etc.) în spații deschise sau închise, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2. Petrecăreții au atras atenția poliției locale cu un show de focuri de artificii.
„La data de 1 noiembrie a.c., în jurul orei 19:00 polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, în timp ce patrulau pe zona de responsabilitate, s-au autosesizat cu privire la faptul că pe strada Fagului din municipiul Târgu Jiu, se afla în desfășurare un eveniment privat. Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amenzi în cuantum de 5000 lei, atât pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 R, precum și pentru încălcarea dispozițiilor legale care interzic desfășurarea de evenimente (nunți, botezuri, aniversări, etc.) în spații deschise sau închise, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2” au transmis reprezentanții Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *