Ultima oră

Plan de măsuri la Spitalul Județean pentru reducerea facturilor la gaze și electricitate

Conducerea Spitalului Județean de  Urgență Târgu Jiu trebuie să pregătească un plan de măsuri pentru reducerea costurilor la electricitate și gaze.

„Până la jumătatea lunii octombrie, domnul director tehnic va trebui sa prezinte un plan de măsuri de reducere a consumului de energie electrică, plan care să poată fi aplicat la nivelul unității sanitare“, a mai precizat Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al spitalului.

De asemenea, au fost efectuate o serie de investiții.
„Anul acesta au fost modernizate și reabilitate secțiile Gastroenterologie, Neonatologie și Medicină interna 1 de la Spitalul 700. În anii trecuți au fost modernizate și reabilitate și secțiile Cardiologie și Pediatrie. Unul dintre scopurile acestor investiții a fost și diminuarea cheltuielilor la utilități, prin reducerea pierderilor. Au fost înlocuite corpurile de iluminat fluorescente cu corpuri de iluminat cu led, a fost înlocuită instalația electrică, au fost înlocuite aparatele (întrerupătoare – prize), a fost înlocuită tâmplăria veche din lemn, cu tâmplărie din PVC“, a spus Mihaela Țicleanu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/