Actualitate

Pod nou peste râul Amaradia

O nouă investiție prinde contur în comuna Berlești. Este vorba de investiția ,,Construire pod în comuna Berlești, sat Gâlcești peste râul Amaradia, județul Gorj” , finanțat prin Compania Națională de Investiții S.A. Lucrările au debutat la începutul acestei săptămâni.

„Luni s-au pus primele 10 grinzi, chiar dacă vremea este nefavorabila și este și ziua Sfântului Nicolae ,,Făcătorul de minuni “. Consider ca este o minune pentru comuna noastră prin realizarea acestei investiții, care are în spate multă, multă munca și ajutorul unor oameni cu suflet mare. Investiția care, cândva părea de nerealizat, iată că acum devine realitate”, a anunțat primarul comunei Berleşti, Iulian Berlescu.

Până în prezent, circulația se făcea pe un pod construit dintr-o țeavă metalică și tablă, care se afla într-o avansată stare de uzură. Oamenii nu puteau trece decât cu mașini mici. Investiția era absolut necesară, inclusiv pentru intervenția pompierilor sau a ambulanțelor, dar și a mașinilor de mare tonaj. Termenul de execuție este de 12 luni. Noul pod, din beton armat, va avea 60 de metri lungime și 7,60 metri lățime. Investiția se ridică la aproape 3,3 milioane lei, fără TVA.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button