Actualitate

Poliția Municipiului Târgu Jiu intră în reparații

Polițiștii din Târgu Jiu se vor muta în curând într-un alt sediu. Vor avea loc lucrări de renovare la actualul sediu al Poliției Municipale din Târgu Jiu, din strada Traian. Este vorba de clădirea în care își desfășoară activitatea și Arhivele Naționale. Clădirea va fi modernizată, iar în perioada lucrărilor activitatea celor două instituții se va desfășura în altă parte.
Pentru Poliția Municipală a fost identificat un alt sediu care va fi supus unor lucrări de reparații curente la noul sediu. Va fi vorba de lucrări de reparații generale și de renovare. Bugetul pentru execuția lucrărilor este de 280.000 de lei.

„Se vor executa, în conformitate cu cerințele specificate în caietul de sarcini, respectiv Lucrări de reparații curente la noul sediu al Poliției Municipiului Târgu-Jiu situat în mun. Târgu-Jiu, str. Calea București, jud. Gorj. Potrivit devizului general estimativ cuprins în caietul de sarcini rezultă o Valoarea totală estimată de: 280.000,00 lei fără TVA.”, conform caietului de sarcini.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button