Ultima oră

Polițist de 22 de ani găsit mort în mașina de serviciu

Polițistul din Vâlcea, angajat la IPJ Constanța, găsit mort în mașina de serviciu, și-a pus capăt zilelor chiar în ziua de Sfântul Andrei. Atenţie, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!

”La data de 30 noiembrie, în jurul orei 20.30, Inspectoratul de Poliție Judeţean Constanța a fost sesizat cu privire la faptul că, în comuna Cumpăna, a fost găsită o persoană decedată, care prezenta o plagă împușcată la nivelul capului.

În urma deplasării la fața locului, s-a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind stabilită identitatea victimei, în persoana unui bărbat, de 22 de ani, din județul Vâlcea.

Totodată, s-a constatat faptul că acesta este polițist activ al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, fiind încadrat din anul 2023.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, polițistul ar fi mers mai devreme la muncă și ar fi luat o citație ca pretext pentru a ieși pe teren.

Tânărul s-ar fi dus apoi pe câmp, unde s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare.

Potrivit acelorași surse, polițistul se juca des la păcănele și ar fi acumulat datorii în valoare de aproximativ 90.000 de lei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *