Ultima oră

Poliţist de la mascaţi, prins beat şi drogat la volan

Sâmbătă, 13 mai, un polițist din Satu Mare a fost prins la Carei conducând sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

Pe baza unor informații, polițistul a fost oprit în trafic, în jurul orei 02.00, de un echipaj din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Satu Mare.

Etilotestul a relevat că a consumat alcool, dar nu peste limita infracțiunii.

De asemenea, i s-au prelevat probe de sânge si urină, existând indicii că ar fi consumat droguri.

Mostrele biologice au fost transmise la un laborator autorizat din Cluj-Napoca, iar rezultatele transmise joi, 18 mai, au arătat prezența drogului ”meow – meow”, denumit și drogul săracilor.

Deși au trecut 4 zile de când individul a fost prins, IPJ Satu Mare nu a făcut public cazul.

Polițistul s-a apărat afirmând că este implicat în culturism de mai mulți ani și folosește diverse substanțe pentru a-și spori masa musculară.

În momentul în care a fost oprit în trafic, tatăl său, Ioan Lăpuște, șeful Poliției Carei, s-a prezentat la fața locului și a adresat reproșuri polițiștilor rutieri, aceștia fiind nevoiți să raporteze presiunile exercitate la superiorii lor pe linie ierarhică.

Individul nu se află pentru prima oară în atenția Poliției Rutiere și a SCCO/DIICOT, el fiind investigat anul trecut în legătură cu anumite suspiciuni, însă la acea vreme suspiciunile nu s-au confirmat.

IPJ Satu Mare nu confirmă aceste informații și precizează că așteaptă rezultatele unei contra-expertize în acest caz, deoarece există „posibilitatea reală să nu fie vorba despre substanțe interzise”.

sursa: antena3.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *