Ultima oră

Polițiștii gorjeni au depistat în trafic weekend-ul trecut șoferi băuți și cu permisul suspendat

La data de 9 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, au depistat, în trafic, un tânăr, de 18 ani, din comuna Baia de Fier, în timp ce conducea un autoturism pe DC 34 Baia de Fier, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

***

La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat, în trafic, un tânăr de 26 ani, din comuna Stănești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bicaz, din municipiul Târgu-Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 10 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un bărbat de 45 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 Picu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au depistat, în trafic, un bărbat, de 40 de ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 672 Răchiți, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

***

La data de 11 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat, în trafic, un bărbat, de 37 ani, din orașul Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button