Ultima oră

Polițiștii rutieri au făcut razie azi-noapte în București

Polițiștii Brigăzii Rutiere au făcut controale în mai multe zone din Capitală, în noptea de sâmbătă spre duminică, și au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 51.000 de lei.

Polițiștii au mai constatat opt infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, din care patru pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, una pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat și una pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

×Pause
Unmute
Loaded: 0%Progress: 0%
-0:39
Fullscreen

Au fost reţinute 17 permise de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru infracţiunile la regimul rutier, pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, precum și pentru depăşirea vitezei cu peste 50km/h.

Au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 după ce a consumat amfetamine și canabis. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 după ce a consumat canadis, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 5 tot după consum de canabis, un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus un autovehicul având 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar o tânără în vârstă de 20 de ani a condus un după ce a consumat canabis.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button