Ultima oră

Pompierii militari pirotehniști din Gorj vor distruge muniția rămasă neexplodată!

Vineri, 11 iunie 2021, începând cu ora 08.00, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al județului Gorj va efectua ședința de distrugere a muniţiei rămasă neexplodată, rezultată în urma desfăşurării activităţii de asanare a teritoriului judeţului Gorj.

Această activitate va avea loc  în poligonul special amenajat din Mun. Tg-Jiu, localitatea componentă Preajba, zona traseului de motocross.

Pe această cale, aducem la cunoștința cetățenilor din zonă, că, pe timpul executării ședinței de distrugere, se interzice accesul tuturor persoanelor, animalelor și autovehiculelor  pe o rază mai mică de 1,5 km față de locul de desfășurare a lucrărilor de distrugere.

 

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. pirotehnicienii NU sunt pompieri…
    conform DEX, pompierii sunt
    POMPIÉR, pompieri, s. m., adj. invar. 1. S. m. Persoană care face parte dintr-un corp (militar sau civil) special instruit și dotat cu utilaje speciale pentru a stinge incendiile. 2. (Înv.) Persoană care se ocupa cu stropitul străzilor, al caldarâmului etc. 3. Adj. invar. (Rar; despre stil) Pompieristic. [Pr.: -pi-er] – Din fr. pompier.
    ORICE altă scriere este în afara limbii române…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button