SocialUltima oră

Sponsorizare de 18.000 lei de la Decathlon pentru copiii din sistemul de protecţie, prin programul „Ajungem MARI”

Ziua Copilului a continuat şi în data de 08.06.2021 pentru copiii din sistemul de protecţie, întrucât în această zi, 200 de beneficiari ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, au avut parte de surprize constând în daruri precum: mingi, tricouri, treninguri, adidaşi şi diverse alte articole sportive. Sponsorizarea, în valoare totală de 18000 lei, a venit din partea magazinului Dechatlon, prin intermediul programului „Ajungem MARI” implementat de Asociaţia Lindenfeld, partener tradiţional al DGASPC Gorj.

„Ajungem MARI” este un program demarat de Asociaţia Lindenfeld şi susţine educaţia copiilor din centre de plasament şi din medii defavorizate. Programul educaţional „Ajungem MARI” a demarat în Bucureşti pe data de 8 iunie 2014, cu fonduri 0 şi s-a extins rapid, incluzând tot mai mulţi copii. La ora actuală, acest program este implementat şi în judeţul Gorj.

Mulţumim Dechatlon pentru daruri şi transmitem un sincer şi călduros „La mulţi ani” tuturor voluntarilor Asociaţiei Lindenfeld, la ceas aniversar al Programului „Ajungem MARI”!

Tot în cadrul programului „Ajungem MARI”, duminică, 06.06.2021, a avut loc o excursie la care au participat 42 de beneficiari de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu Jiu, din subordinea DGASPC Gorj, aceştia deplasându-se la Hobiţa, Tismana şi Plaiul Castanilor, unde au avut parte de lecţii de echitaţie, tiroliană, jocuri în aer liber şi multă distracţie.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button