Politică

Prefectul Iacobescu se așteaptă să fie înlocuit cu Cilibiu: Organizația centrală își bate joc de PNL Gorj

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, este convins că va fi înlocuit din funcție. În locul său ar urma să fie numită Cristina Cilibiu, fostul primar al orașului Turceni.

Marcel Iacobescu spune că înlocuirea sa din funcția de prefect ar urma să se producă azi. Actualul prefect se așteaptă ca decizia de numire a Cristinei Cilibiu să fie pe ordinea de zi a ședinței de guvern. Marcel Iacobescu acuză că organizația centrală a Partidului Național Liberal își bate joc de organizația județeană a PNL Gorj. „Eu sunt convins că organizația centrală își bate joc în continuare de organizația județeană a PNL Gorj și această schimbare se va produce, cu siguranță, mâine (miercuri –n.r.). Domnul Dan Vîlceanu a spus că ar fi o bătaie de joc, eu spun cu certitudine că este o bătaie de joc pe care cei de la centru o continuă, nu țin cont de ceea ce-și dorește o organizație. O organizație își alege singură liderul și îl urmează, pentru că simte că este lider, nu pentru că este pus de cineva ca o cireșică în vârful unei organizații și toată lumea trebuie să-l recunoască că este șef. NU! Șeful, liderul se recunoaște după capacitățile pe care le are. Oficial nu am primit niciun document că se va produce această schimbare, dar mai avem și alte căi de comunicare mai puțin oficiale. Dacă ședința de guvern va fi mâine, această schimbare se va produce cu certitudine mâine. Nu mi-am închipuit niciodată că noi între noi ne batem joc unii de alții, dar iată că se poate. La nivel național, PNL este folosit, la momentul ăsta, doar pentru a se plăti polițe și a se răzbuna unii pe alții”, spune Marcel Iacobescu.

Se plătesc polițe lui Dan Vîlceanu

Marcel Iacobescu susține că liderii de la centru vor să-i plătească polițe deputatului Dan Vîlceanu, de aceea vor să-l îndepărteze din funcția de prefect. „Sincer, nu mi-am pus întrebarea de ce vor să mă schimbe. Am înțeles că se va face o schimbare, o accept ca atare. Știu, de la început, că nu am venit să stau aici o veșnicie, dacă plec, plec cu cugetul împăcat că am făcut ce am putut, pentru că asta am și jurat în momentul în care am preluat mandatul, că o să fac tot ceea ce-mi stă în putere pentru binele locuitorilor județului. Eu consider că mi-am făcut treaba. Se vede că se plătesc polițe lui Dan Vîlceanu. Mă opresc oamenii pe stradă și mă întreabă ce are X sau Y cu Dan Vîlceanu, de ce se întâmplă asta la filiala Gorj, de ce își bat joc de munca unor oameni. Ce aș putea eu să le răspund? Nu pot să cred că asta e un semnal. Am impresia că cei care gândesc așa, dacă gândesc așa, gândesc că pot să folosească o instituție publică sau funcție ca să-și facă mendrele. Această instituție este o instituție reprezentativă, pentru județ, pentru țară, nu poți să o folosești în scopuri personale. Nu aș face niciodată așa ceva”, a conchis Marcel Iacobescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/