Ultima oră

Prejudiciu de 800.000 de euro într-un dosar de delapidare

Opt persoane au fost reţinute şi 77.000 de euro au fost recuperaţi în bani şi bunuri, într-un dosar de delapidare instrumentat de polițiștii din Sibiu.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza penală privind săvârşirea infracţiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, fals informatic, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, furt calificat şi furt, la data de 17 mai a.c., mai multe persoane au fost reţinute. Reamintim faptul că, în dimineaţa zilei de 17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu – Poliţia Municipiului Sibiu au efectuat 6 percheziţii, în judeţele Sibiu şi Argeş, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni. În urma percheziţiilor efectuate, a fost ridicată suma de 42.000 de euro şi au fost recuperate bunuri în valoare de 35.000 de euro. Poliţiştii sibieni au audiat 16 persoane, iar ca urmare a administrării probatoriului în cauză, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de 8 persoane, dintre care 7 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 28 şi 56 de ani, domiciliate în judeţele Sibiu şi Argeş”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Prejudiciul de 800.000 de euro a fost realizat în perioada 2020 – 2023, când mai multe persoane, în diferite relaţii profesionale cu un agent economic, ar fi sustras produse din stocul acestuia, potrivit IPJ Sibiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *