Actualitate

Premieră a teatrului din Târgu Jiu la Teatrul Național din Craiova

Actorii Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu au ajuns să joace piese pe scenele altor teatre din țară, pentru că sala din orașul lui Brâncuși este închisă de la începutul anului, pentru executarea unor lucrări de îmbunătățire a dotărilor privind securitatea la incendiu, iar aceste lucrări trenează. Astfel, premiera piesei „Singurătatea pietrelor” va avea loc Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova.

„Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vă invită, duminică, 19 martie 2023, la orele 17,00 și, respectiv, 19,00, la piesa ”Singurătatea pietrelor”, regizată de Gelu Badea, piesă care va fi jucată la Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova, în sala mică.
”Singurătatea pietrelor” este drama unui copil autist, un fel de geniu neînțeles, chiar și de către propriii părinți, care încearcă să-și țină familia lângă el. Este o piesă de teatru în trei personaje, mamă, tată și copil. Copilul este un bun observator al realităților, monologurile lui interioare, fiind poeme de o emoționantă frumusețe. Este o piesă a metaforelor care, în final, decodează esența unui superb poem teatral. «Singurătatea pietrelor» este o producție de teatru emoționantă, pusă în scenă de regizorul Gelu Badea, după un text de Flavius Lucăcel, text nominalizat la UNITER în 2015“, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanții teatrului din Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *