Actualitate

Investitorul din Ucraina începe amenajarea halelor în zona Bârsești

Investitorul ucrainean care a achiziționat o serie de hale în cartierul Bârsești va demara lucrările în cel mai scurt timp, deoarece societatea a cerut emiterea acordului de mediu.
„APM Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul «Montare linie producție», propus a fi amplasat în municipiul Târgu Jiu, Cartier Bârsești, titular S.C. VARIANT AGRO S.R.L“, se arată într-un anunț publicat de Agenția pentru Protecția Mediului Gorj.
„VAB LTD este o companie ucraineană de prelucrare a metalelor, a cărei activitate principală este fabricarea și comercializarea echipamentelor pentru elevatoare: silozuri pentru depozitarea cerealelor, echipamente de transport, precum și sisteme de irigare și echipamente de remorcare. Compania face parte dintr-o corporație de producție, alcătuită din zece întreprinderi, care se ocupă cu prelucrarea metalelor și fabricarea echipamentelor pentru prelucrarea acestora și produce, de asemenea, o gamă largă de produse conexe. Grupul de producție și-a început activitatea în anul 1995. Toate întreprinderile corporației sunt interconectate și produc produse din metal de orice complexitate, care corespund standardelor internaționale de calitate“, se arată pe site-ul societății, care ar urma să angajeze sute de persoane. Firma a fost nevoită să își mute activitatea din cauza războiului din Ucraina.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *