Actualitate

Se oferă un premiu de o mie de euro pentru cea mai reușită grafică despre TBC

Studenții gorjeni la facultățile de arte au posibilitatea de a câștiga un premiu de o mie de euro la un concurs de grafică pe tema tuberculozei. Concursul se numește „Tuberculoza se vindecă ! Stigmatizarea nu e calea de urmat.”

Organizatorul concursului este Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” București. Concursul se derulează în cadrul proiectului „Organizarea de programe de depistare precoce (screening), diagnostic și tratament precoce al tuberculozei, inclusiv al tuberculozei latente” derulat de către Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” în parteneriat cu Fundația Romanian Angel Appeal (RAA); Asociația Română Anti-SIDA (ARAS), Uniunea Națională a Organizațiilor Persoanelor Afectate HIV/SIDA (UNOPA), Fundația Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate (CPSS), Asociația SamuSocial din România, Asociația pentru Sprijinirea Pacienților cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă (ASPTMR).

Concursul se adresează studenților UNARTE ( licență sau master) care se pot exprima prin desen sau pictură. Fiecare concurent poate înscrie o singură propunere în concurs, respectând tema și regulamentul concursului. Concurenții vor participa în concurs individual sau în echipe de maximum doi concurenți, ca persoane fizice.Lucrările se depun până pe 17 martie la Institutul „Marius Nasta” sua pot fi trimise prin poștă sau email: concurstb@screeningtb.ro. Se vor acorda următoarele premii: Premiul I – 1000 euro, echivalentul în RON la cursul zilei. Premiul de originalitate – 500 euro, echivalentul în RON la cursul zilei. Concursul este promovat la nivel local de către DSP Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *