Sport

Premieră negativă în istoria sportului gorjean

Este pentru prima dată de la înființarea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, condus de Mihai Prunariu, când sportivii nu au fost premiați, la final de an.

CS Pandurii Târgu Jiu a marcat, anul acesta, 33 de ani de existență. Sunt peste 3.000 de medalii și nume sonore care au trecut prin curtea clubului, în special pe la secția atletism. Între acestea pot fi amintite cele ale lui Ion Avramescu, Luminița Gogârlă, Viorica Dima, Constantina Diță, Ionuț Bură și alții. Anul acesta au fost obținute peste 50 de medalii la competițiile interne și internaționale, la discipline precum atletism, box, lupte sau radioamatori.

A existat și o colaborare cu CSM Târgu Jiu pentru a susține financiar sportivii cu performanțe.

Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii Târgu Jiu, a declarat că o medalie de aur sau un loc I ar fi trebuit răsplătit cu suma de 2.000 de lei. Nu au fost găsite sumele necesare pentru premiere. Se va încerca prinderea sumelor pentru premiere în bugetul din 2023 și banii să ajungă, în cele din urmă, la sportivii medaliați. CS Pandurii depinde de banii primiți de la ministerul de resort.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *