Eveniment

Președintele Consiliului Județean Gorj și-a depus candidatura pentru un nou mandat! Iată lista PSD pentru consilieri județeni!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, a depus, luni, dosarul de candidatură pentru un nou mandat. Anunțul a fost făcut la ieșirea de la Biroul Electoral Județean, unde Popescu a subliniat angajamentul său continuu față de dezvoltarea județului Gorj.

Cosmin Popescu, președintele în exercițiu al Consiliului Județean Gorj și președinte executiv al organizației județene a PSD, a declarat că va continua să lucreze pentru comunitate și să aducă stabilitate și progres în Gorj. Popescu și-a depus candidatura pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj.

”Sunt onorat de încrederea pe care mi-au acordat-o gorjenii și mă bucur că nu i-am dezamăgit. Din 2016, atunci când am început acest drum împreună, ne-am propus și am făcut lucruri mărețe. Am știut care sunt nevoile Gorjului și m-am pus în slujba cetățenilor, de aceea, realizările de până acum se pliază pe dorințele oamenilor. Am convingerea că vom continua acest drum braț la braț, pentru că oamenii au încredere în mine și eu în ei!”, a declarat Cosmin Mihai Popescu.

În plus, au fost depuse și listele PSD cu candidații pentru locurile de consilieri județeni.

lista PSD consiliul județean

Lista este deschisă de președintele Cosmin Popescu, iar pe următoarele poziții se regăsesc reputații medici Dragoș Davițoiu și Bogdan Niculescu. Lista continuă cu Sabin Cornoiu, șeful Salvamont România, Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj și Gheorghe Nichifor, actualul vicepreședinte al CJ Gorj.

Cosmin Popescu a adresat un mesaj de recunoștință susținătorilor și locuitorilor din Gorj. După două mandate în funcție, el le-a mulțumit pentru încrederea acordată și a anunțat că își depune candidatura pentru un nou mandat.

În declarația sa, Popescu a subliniat: “Cu un profund sentiment de responsabilitate și optimism mi-am depus candidatura pentru al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Gorj. Alături de echipa PSD, am transformat împreună proiectele în realitate, aducând progres și stabilitate comunității noastre. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și vă invit să continuăm împreună. Pentru Gorj, pentru fiecare dintre noi!”

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, a precizat că are încredere deplină în Cosmin Popescu, pe care-l consideră un real factor de echilibru în acest județ. ”Felicit echipa PSD de la Consiliul Județean Gorj, pentru tot ce a realizat până acum în interesul județului și al gorjenilor, iar datorită acestui fapt, președintele Consiliului Județean, împreună cu echipa de consilieri, va obține rezultatele pe care ni le-am propus, la alegerile din 9 iunie. Cosmin Popescu reprezintă un real factor de echilibru în acest județ, care, împreună cu domnii primari și cu instituțiile cu care colaborează, a reușit să ajungă la esența problemelor cu care se confruntă acest județ și, în definitiv, a ajuns la gorjeni”, a adăugat Mihai Weber.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *