Politică

Oficial! Iată candidații PNL pentru Consiliul Local Tg-Jiu și Consiliul Județean Gorj!

Partidul Național Liberal Gorj și-a înscris oficial, luni, candidaturile pentru Primăria Târgu Jiu și pentru Consiliul Județean Gorj. Fostul prefect Iulian Popescu va intra în cursa electorală pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu, iar președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, va candida pentru șefia Consiliului Județean.

La Consiliul Local Tg-Jiu, lista este deschisă de Iulian Popescu, urmat de Delia Răuț Bratiloveanu, profesoară în cadrul CNTV și Cosmin Țîrvuloiu, inginer topograf. Pe următoarele poziții se situează Mihai Prunariu, directorul CS Pandurii Tg-Jiu, Florentina Popescu, directorul adjunct al Direcției Publice de Patrimoniu și Alin Feraru, medic cardiolog.

Iată lista completă pentru Consiliul Local Tg-Jiu!

Lista candidati PNL – Targu Jiu .presa (1)

La Consiliul Județean Gorj, prima poziție este ocupată de liderul PNL Gorj, senatorul Ion Iordache, secondat de președintele PNL Tg-Jiu, Iulian Popescu. Pe locurile următoare se regăsesc Robert Filip, primarul orașului Rovinari, Alin Cărăgui, directorul Dechatlon și fosta jurnalistă Gabriela Târsu, specialist relații publice. Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, medicul chirurg Claudiu Soare și directorul Direcției Ofertare Vânzare a CEO, Daniel Burlan, ocupă următoarele poziții pe lista PNL pentru Consiliul Județean Gorj.

Iată lista completă pentru Consiliul Județean Gorj!

lista Consiliul Judetean PNL

”Alături de Ion Iordache și Iulian Popescu sunt tineri, profesioniști din toate domeniile, oameni realizați profesional care au făcut performanță în domeniile în care activează. Ne dorim un nou suflu în politica locală, oameni capabili să dea speranță gorjenilor că și județul nostru poate fi pe primele locuri în statisticile naționale.

Programul nostru pentru Gorj se concentrează pe transformarea județului într-un pol economic și turistic, un loc în care se vine, nu din care se pleacă.

Administrațiile liberale din țară sunt cele mai performante. Echipa liberală pentru Gorj va face performanță! Câștigăm alegerile din 9 iunie și, împreună, vom da Gorjului o nouă șansă! Hai la treabă!”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Gorj.

 

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *