Dezvăluiri

Prima atenție după 8 ani! Primarul de Ciuperceni și angajații primăriei au ieșit în teren

Edilul comunei Ciuperceni, Dumitru Tăloi, dornic de un nou mandat, a decis să facă, duminică, ce nu a făcut în ultimii opt ani.

Mai precis, primarul, însoțit de juristul primăriei, de asistenta comunitară și de alți cinci subordonați a plecat în teren, bătând pe la porți mai harnic de cum a făcut-o cu patru ani în urmă, în campania electorală. Primarul voia astfel să le ofere o garoafă și un mărțișor electoral localnicelor, și un sfat juridic gratuit împreună cu unul medical, de la asistenta comunitară Corina Cîrlogea, că tot e cu Coronavirusul.

Primarul Tăloi a decis să se folosească de 1 Martie pentru a da ochii cu electoratul din comună. Pentru că nu a făcut asta, în nicio primăvară din ultimele opt, liberalul nu s-a dus singur în teren ci însoțit de subordonați ai primăriei. Consilierul juridic al primăriei, Cosmin Avramescu, angajat cu 4 ani în urmă de Tăloi, a făcut parte din alai, cărând florile șefului său. Și asistenta comunitară Corina Cîrlogea a acceptat să ofere cadourile electorale ca și alți cinci salariați.

Primarul nu a oferit așa simplu garoafele cumpărate cu greu ci a avut grijă să le îndemne pe localnice ca în schimbul felicitării anemice să-i pună ștampila votat pe buletin, în vară. Pe unele le-a îndemnat chiar să se facă liberale și să se lepede de social-democrație.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *