Dezvăluiri

Se mai face un sondaj la Motru! Minerii de la Roșiuța au ieșit precum ghioceii să fie sondați

Candidatul la Primăria Târgu-Jiu a fost anunțat vineri dar cel de la Motru, încă nu, asta deoarece conducerea partidului mai vrea un alt sondaj de opinie.

S-au purtat deja discuții, la finalul săptămânii trecute, cu potențialii candidați, trei la număr, dar și cu Dorina Hanu, liderul organizației locale. S-a discutat că sondajul va fi făcut în week-end, urmând ca la începutul săptămânii acesteia să se anunțe candidatul, în urma unei decizii finale. Aflat că duminică se va face sondaj la Motru, străzile au fost împânzite însă de mineri, membrii de sindicat în special de la Cariera Roșiuța, care voiau astfel să influențeze, într-un anume fel, sondajul PSD, încercând să-l avantajeze pe șeful lor de la carieră, au opinat cetățeni din zonă.

Șef de carieră, necunoscut de 20% din motreni

Asta, pentru simplul fapt că, directorul Constantin David, în ultimul sondaj figura necunoscut pentru peste 20% din populația municipiului. Mai precis, șeful Carierei Roșiuța are un grad redus de notorietate în localitate, deși respectivul conduce de peste 10 ani carierele din zonă, Roșiuța și Lupoaia, locuiește în oraș, are familia în municipiu, și depășește vârsta de 50 de ani.
Pentru Motru s-au făcut mai multe sondaje, unul singur fiind discutat cu candidații, dar, în final, nefiind luat în considerare.

Sondaj făcut de PNL

Și rivalii PSD au făcut propriul lor sondaj în Motru, rezultatul între primar și viceprimar fiind destul de apropiat, în timp ce, ceilalți candidați vehiculați de la PSD ar fi chiar sub „pragul electoral”.
Cu toate acestea, sunt oameni de afaceri din zonă care se implică împotriva PSD, dorind în localitate un candidat slab care să transforme bătălia pentru scaunul de primar în una de formă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *