Politică

Primar: Nu voi candida la președinția PNL Gorj

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, anunță că nu va candida, la conferința județeană de alegeri, la funcția de președinte al PNL Gorj.

Liviu Cotojman a venit cu precizări după ce numele său a fost vehiculat pentru candidatura la șefia organizației. Primarul comunei Roșia de Amaradia anunță că nu va candida. Liviu Cotojman speră ca senatorul Ion Iordache să unească taberele din cadrul organizației județene. “Cred că organizația PNL Gorj trece printr-o perioadă tumultuoasă și tot ce se întâmplă acum în interiorul organizației județene nu e în avantajul niciunuia dintre noi, ci doar în avantajul adversarilor politici. Personal, cred că e momentul ca taberele create în interiorul organizației județene să-și da mâna și să redevenim o echipă unită și să aducem liniștea mult așteptată. Cred că Ion Iordache ar avea sarcina să unească și partea opozabilă dumnealui, să creeze o echipă puternică, care să dea frisoane adversarilor politici. Sunt convins că organizația centrală și-ar dori o liniște imediată în organizația județeană Gorj. Dacă dumnealui va rămâne singurul candidat, cred că e ca o obligație pentru dumnealui tocmai pentru a crea o echipă puternică în cadrul organizației județene Gorj. Am văzut că o parte dintre colegii mei au înaintat în presa locală și numele meu pentru o eventuală candidatură. Consider că nu e momentul pentru o astfel de candidatură, motiv pentru care îi anunț că nu-mi voi depune candidatura pentru alegerile viitoare”, spune edilul.

„Iordache va fi singurul candidat”

Liviu Cotojoman este convins că senatorul Ion Iordache nu va avea contracandidat la președinția PNL Gorj. Edilul nu crede că deputatul Dan Vîlceanu sau primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, își vor depune candidatura. “Din ce știu eu, nici Dan Vîlceanu, nici Marcel Romanescu nu și-au manifestat intenția cu tărie, să dea de înțeles că își vor depune candidatura. Personal, cred că niciunul dintre cei doi nominalizați și nici eu nu vom dori, acum, să depunem intenția pentru o candidatură la conferința județeană, care cred eu că va fi în ultimul weekend din luna noiembrie. Se pare că nici de data aceasta, luând în calcul alegerile anterioare, nu va fi o competiție cu mai mulți. Din ce am înțeles eu și din ce am discutat și cu ceilalți colegi, cred că doar domnul Ion Iordache va fi cel care va candida”, a afirmat primarul comunei Roșia de Amaradia.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *