Politică

PRIMAR PSD, ATAC la conducerea partidului: Să-și dea DEMISIILE

Primarul comunei Bengești Ciocadia, Victor Geogia, îi cere liderului PSD, Marcel Ciolacu, să spună de ce nu vine partidul la guvernare sau ce “jocuri meschine” face.

Victor Geogia îi acuză de imaturitate pe politicienii care au generat criza guvernamentală. Primarul social-democrat spune că din cauza lor “poporul român are de suferit”. Primarul comunei Bengești Ciocadia spune că și alți primari PSD sunt supărați pe actuala conducere a partidului. Edilul cere demisiile șefilor formațiunii politice pe care-i acuză de lipsă de curaj și că mimează că fac Opoziție. “Nu e bine ce a făcut președintele PSD. Nu are curaj, maturitate politică. Suntem buni doar să le aducem voturi. Își bate joc de electoratul PSD, de întreg poporul. O să discut cu colegii primari să luăm poziție. Vrem să știm ce are de gând conducerea PSD cu acest partid. Vrea să-l minimalizeze pe scena politică, să-l distrugă? Dacă nu sunt capabili și le e frică, să-și dea demisiile și să plece acasă”, spune Victor Geogia.

„Criza nu e benefică pentru comunitățile care luptă pentru dezvoltare”

Ion Bârcă este convins că, în scurt timp, se va termina criza guvernamentală. Primarul PSD al comunei Turburea spune că e bine că USR-PLUS a plecat de la guvernare. Ion Bârcă crede că soluția cea mai bună ar fi organizarea de alegeri anticipate, desi este greu de crezut că se va ajunge în această situație.Mădălin Ungureanu crede că soluția, în acest moment, ar fi un guvern minoritar PNL susținut în Parlament inclusiv de PSD. „Această criză politică nu aduce decât suferință tuturor și blocarea proiectelor. Nu este deloc benefică pentru comunitățile care luptă pentru dezvoltare”, a conchis primarul social-democrat al comunei Bălești.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button