Dezvăluiri

PRIMARI importanți din Gorj, SOLICITARE către ȘEFII JUDEȚULUI: Trebuie rezolvată problema!

Primarii comunelor Turburea și Roșia de Amaradia, Ion Bârcă, respectiv Liviu Cotojman, le cer șefilor județului să facă o nouă groapă de gunoi la Gorj.

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, nu mai vrea să stea la mâna societății care administrează depozitul de deșeuri ecologice de la Târgu-Jiu. Edilul vrea ca toți factorii de decizie de la nivel județean să se pună la aceeași masă și să caute soluții pentru realizarea unei gropi de gunoi

“ Trebuie rezolvată problema gunoiului menajer în acest județ. Toți factorii de decizie ar trebui să se pună la aceeași masă să rezolvam această problemă. Mie mi se pare anormal ce se întâmplă la ora actuală. Este o șmecherie. Să duci gunoiul la groapa de la Târgu-Jiu te costă trei milioane de lei lei vechi. Calculați și dumneavoastră, să vedeți câți bani se duc din fiecare localitate a județului numai pe gunoiul acesta menajer. Trebuie tras un semnal de alarmă. Trebuie realizată o nouă groapă de gunoi în județ. Atâtea localități câte suntem în județ nu suntem în stare să facem o groapă de gunoi să fie a noastră? Trebuie să depindem de cineva? Trebuie făcută o groapă de gunoi a județului, nu să fie a unei firme private, care mulge banii de pe noi, până la urmă, o firmă privată pune ce prețuri vrea”, a conchis Ion Bârcă.

Cotojman: ADIS-ul, împreună cu CJ, să facă o nouă groapă

Și primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, crede că autoritățile județene ar trebui să realizeze o nouă groapă de gunoi în județ. “ ADIS-ul, împreună cu Consiliul Județean, trebuie să facă o nouă groapă de gunoi în județ. Că de aia este această asoociație în subordinea Consiliului Județean. Are dreptate primarul Ion Bârcă. Să fie realizată o groapă de gunoi după normele europene, care să nu emane miros insuportabil, având în vedere că ar putea fi dotată cu aparatură de ultimă generație, care să transforme gunoiul în altceva. Să o realizeze într-o zonă extravilană pentru a nu afecta zona locuibilă”, a conchis Liviu Cotojman.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button