Eveniment

Primarul de la Aninoasa, în conflict cu directoarea școlii gimnaziale din comună: Refuză să organizeze ceva de 1 Iunie!

Ilie Petroi, primarul comunei Aninoasa, susține că are un conflict deschis cu directoarea școlii gimnaziale din localitate, din cauza dorinței primarului de a marca Ziua Copilului, pe 1 Iunie. Petroi a solicitat, public, implicarea cadrelor didactice să organizeze un eveniment pentru copiii comunei, însă directoarea ar refuza, în mod vehement, să aducă o bucurie micuților.

„Având în vedere ziua de 1 iunie, ziua copilului, am inițiat o întâlnire de lucru cu scopul de a organiza acest eveniment, dar directoarea Școlii Gimnaziale Aninoasa a refuzat, fără motivare, ședința de lucru. Mai mult de atât pe grupul intern de whatsapp, denumit Grupul Școlii Gimnaziale Aninoasa, doamna director, a transmis o informație falsă, conform căreia întâlnirea de lucru va fi amânată de comun acord cu primarul Comunei Aninoasa. La întâlnirea de lucru au participat însă șase profesori cu care s-a discutat despre organizarea acestui eveniment”, a explicat Petroi.
„În urma ședinței, am solicitat prin adresă, directorului Școlii Aninoasa să ne comunice numărul de elevi, a refuzat! Menționez ca personal am inițiat un proiect de hotărâre care privește organizarea evenimentului care a fost votat astăzi, deși inițiativa mea a început în data de 16.05.2023”, mai spune primarul de Aninoasa.

Programul activității va fi făcut public, pe Facebook, în zilele următoare. Primarul Petroi a fost acuzat pe rețele de socializare că îi va lăsa pe copii comunei fără nimic de 1 Iunie. Asta după ce școlarii și preșcolari și fost lăsați fără teren de sport, într-unul dintre satele comunei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *