Politică

Primarul Romanescu: Este prima etapă pentru configurarea victoriei de pe 9 iunie!

Campania electorală a început, oficial, vineri. Cu puțin timp înainte de ora 0:00, candidații partidelor politice s-au adunat în centrul municipiului Târgu Jiu, însoțiți de susținători.

Social-democrații gorjeni s-au mobilizat și au venit în număr mare la evenimentul de deschidere oficială a campaniei electorale. Peste o mie de susținători i-au însoțit pe candidații la Primăria Târgu-Jiu și Consiliul Județean, Marcel Romanescu și Cosmin Popescu. Edilul municipiului a precizat că nu a avut parte, în ultimii douăzeci de ani, în momentul în care a intrat într-o competiție electorală, de o asemenea prezență mare la startul campaniei electorală.

„Sunt susținătorii noștri. Toți cei care sunt, astăzi(nr.vineri), prezenți ne susțin și pe noi, ca și candidați, pe mine și pe domnul președinte Cosmin Popescu. Susțin lista de consilieri locali și consilieri județeni. Susțin lista de europarlamentari a Partidului Social Democrat. Este prima etapă pentru configurarea victoriei de pe 9 iunie. Oamenii și-au dorit să fie alături de noi, în această seară(nr.vineri), și această dorință s-a concretizat cu o prezență extraordinară. Este cea mai mare prezență, cel puțin pentru mine, în ultimii 20 de ani, atunci când mi-am depus o candidatură. Pentru asta trebuie să le mulțumesc. Toți au venit cu sufletul alături de noi și alături de echipa Partidului Social Democrat. (…) M-am uitat, și în această seară(nr.vineri), atât mai reprezintă PNL-ul, astăzi, în Târgu-Jiu 10-15 persoane. Asta e”, a declarat Marcel Romanescu.

“Gorjenii au încredere în noi”

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a mulțumit gorjenilor care au semnat listele PSD pentru susținerea candidaților formațiunii politice la cele mai importante funcții din județ.

“Vreau să mulțumesc susținătorilor din această seară, susținătorilor care au semnat pe lista de semnături pentru a depune candidatura și care vor vota Partidul Social Democrat. Gorjenii au încredere în noi și au văzut că ceea ce am promis am făcut, ceea ce vom promite vom face. (…) Aceasta este echipa Partidului Social Democrat. Așa ne manifestăm în tot Gorjul, nu numai în municipiul Târgu-Jiu”, a declarat Cosmin Popescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *