Actualitate

Primarul Romanescu: Privesc cu satisfacție faptul că doamna Cristina Cilibiu este prefectul județului Gorj

Nu toți liberali sunt supărați după numirea în funcția de prefect a Cristinei Cilibiu, fosta primăriță a orașului Turceni. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, președintele organizației municipale a PNL Gorj, a spus că se bucură pentru faptul că un om din administrație ocupă această funcție, pentru că știe problemele primarilor.

„O cunosc pe doamna Cristina Cilibiu ca fiind un om de administrație în primul rând. În calitatea mea de primar al municipiului Târgu Jiu nu mai vreau să am parte de oameni care nu au trecut nicicând prin administrația publică locală măcar printr-o funcție de execuție, așa cum de multe ori am întâlnit la Instituția Prefectului Gorj. Un om de administrație cunoaște problemele noastre. Mă bucur pentru că cred pentru prima dată un fost primar ocupă această funcție de prefect. Pentru primarii din Gorj, este un lucru extraordinar, că putem dialoga cu Instituția Prefectului și cu cel care conduce această instituție cu un om venit din rândul nostru.

Am susținut permanent că aș promova oameni care și-au dovedit abilitățile de conducere în administrațiile publice locale. Eu privesc cu satisfacție faptul că doamna Cristina Cilibiu este prefectul județului Gorj“, a spus Marcel Romanescu la un post online de televiziune.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button