Actualitate

Primarul Romanescu și-a premiat fiica cea mare

Fiica cea mare a primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a absolvit liceul. Joi, edilul municipiului a avut deosebita plăcere de a-şi premia fiica în cadrul festivităţii de absolvire de pe Stadionul Municipal.

Tânăra a participat, joi, la festivitatea de absolvire, împreună cu colegii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu Târgu Jiu. Alexandra Romanescu a împlinit 19 ani, în urmă cu trei zile și se pregătește pentru bacalaureat și pentru admiterea la facultate. Tatăl ei, Marcel Romanescu, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare.

,,Alături de elevii Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”! În seara aceasta, absolvenții de la „Tudor” au fost premiați în aplauzele părinților și prietenilor prezenți la ceremonia de la Stadionul Municipal. Alături de ei, foarte mulți olimpici. Au fost evocate nenumărate premii importante la concursuri prestigioase. Sunt mândru de acești tineri, de rezultatele lor remarcabile, mai ales că am fost, la rândul meu, elev al acestui colegiu. Mai mult, fiica mea, Alexandra, se numără printre absolvenții de astăzi și mă bucur să-i fiu alături în acest moment important al educației sale.

O seară extraordinară care încheie șirul de ceremonii dedicate absolvenților învățământului liceal! Felicitări tuturor pentru rezultatele excepționale și mai ales conducerii acestei unități de învățământ pentru formarea și menținerea unei echipe puternice, ale cărei rezultate ne fac mândri în fiecare an!”, a afirmat edilul Romanescu, pe pagina sa de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button