Actualitate

Primele declarații făcute de politicianul AUR asemuit cu Gerald Butler”, care a reușit să-l învingă pe cel mai vechi primar din România

Emil Cătănoiu, cel mai vechi primar din România, a fost învins, după 34 de ani de când se află în fruntea Primăriei comunei Căpreni, de către Radu Bârdăcel, de la AUR, poreclit „sosia lui Gerald Butler”, celebrul actor din SUA, după ce a apărut într-un show de televiziune – ”Chefi la cuțite” acum câțiva ani. Diferența a fost de doar două voturi. „A fost fain să câștig la două voturi. După ce ești câștigător, simți cu adevărat gustul victoriei. Dacă aș fi câștigat la diferență de 30 de voturi nu aș fi cunoscut trăirile acestea. Chiar am fost fericit. Am avut un adversar de temut.Ținta mea era să reușesc. M-a subestimat tot timpul, din cauza experienței dumnealui de primar de 34 de ani“, a spus Radu Bârdăcel.

Acesta a dezvăluit și cum a reușit să câștige alegerile: „Am identificat toate punctele slabe. Am încercat să scot în evidență oamenilor punctele slabe. Am evidențiat aceste aspecte și am subliniat că nu le aduc plus valoare în viața de zi cu zi. Un om implicat trebuie să le aducă cetățenilor servicii de care oamenii să se bucure. La noi e o problemă cu alimentarea cu apă. Nu avem apă șase luni pe an. Ori este furnizată la program ori nu merge deloc. Oamenii au fost extrem de nemulțumiți. În plus, vine cu nisip și s-au defectat hidrofoarele oamenilor. În ultimii zece ani nu prea s-a făcut nimic în comună. S-a făcut o canalizare și nu a putut fi pusă în funcțiune“.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *