Eveniment

Primul centru SOROBAN, aritmetică mentală japoneză, se va deschide la Târgu Jiu în cadrul unui after school

Asociația Educație după Școală va deschide un nou after school în Tg-Jiu. În cadrul after scool-ului „Micul Artist” va funcționa și primul centru SOROBAN, începând din iunie 2023.
Centrul de Soroban (Aritmetică mentală japoneză din România – n.r.), certificat ISHIDO, are la bază Școală numărul 1 de Soroban din Japonia și Soroban Foundation of Japan. ISHIDO-SHIKI a fost fondată în 1973 de Sensei Kenichi Ishido, care și în prezent deține funcția de Președinte al companiei. Ishido-shiki deține peste 300 de școli partenere și proprii în Japonia, Malaezia, Filipine, China și în Europa. În viitorul centru vor avea acces copiii de la 5 la 14 ani, iar preparatorii vor încerca să le dezvolte acestora abilitățile cognitive și logica, iar matematica va fi pinionul principal.

„Filosofia companiei Ishido-shiki ca și a noastră este aceea de a transforma visele în realitate, de a contribui la societate prin dezvoltarea inteligenței și compețentelor pentru viață, care derivă din predarea aritmeticii mentale japoneze. Îi mulțumesc, pe această cale, reprezentantei și în același timp ambasadorului aritmeticii mentale Soroban din România. Vom contribui cu o nouă forma de învățare și înțelegere a lecțiilor din scoală”, a transmis inițiatoarea acestui proiect, Florina Unguru.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *