Actualitate

Șoferii se plâng că sunt trimiși la plimbare de polițiștii rutieri, atunci când anunță o tamponare


Tot mai mulți cetățeni îi acuză pe polițiștii rutieri că nu îți fac datoria în cazul tamponărilor ușoare, cu fuga șoferului vinovat de la locul accidentului.
Mulți cetățeni susțin că au mers la poliție pentru a sesiza fapte de acest fel, dar că au fost trimiși la plimbare.

„Știu că sunt foarte mulți polițiști în acest grup. Și bănuiesc că au observat că niciodată nu i-a fost permis vreunui membru al grupului să jignească ofițerii de poliție. Ba mai mult, li s-a luat apărarea de multe ori, chiar dacă adevărul era undeva la mijloc. Dar…Deja cred că am depășit suta de mesaje de la oameni cărora li s-au lovit mașinile prin parcări, au mers la Poliție, inclusiv cu poze și filmări, dar au fost ușuiți de voi și de colegii voștri. Pe unii dintre ei i-ați luat și la mișto… chiar așa vă e lene să vă faceți treaba? Aveți la dispoziție toate pârghiile să rezolvați aceste probleme MINORE din punctul meu de vedere, puteți avea acces la camerele de luat vederi de oriunde, puteți găsi pe oricine, într-un minut, în baza numărului de înmatriculare. Sunteți plătiți pentru asta, nu-i muncă voluntară! Au ajuns oamenii să își caute dreptatea pe Facebook, să facă pe detectivii, să culeagă pe cont propriu informații de la alți civili, din aproape în aproape, ca să își rezolve problemele care ar trebui rezolvate de Poliție.

La ghișeele anumitor instituții publice, sunt flituiți. În spitale, sunt flituiți. În secțiile de poliție, sunt flituiți… ce dracu’ de județ e ăsta?“, a transmis Robert Bugă, administratorul unui grup pe Facebook destinat traficului rutier. Acesta a prezentat o serie de fotografii cu mesaje în acest sens venite din partea utilizatorilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *